Tarjoa myynti- ja esittelypaikkoja tiloistasi

Jätäthän ilmoituksen Paikkapörssiin mahdollisimman hyvissä ajoin ennen tapahtumapäivää.

Paikkapörssissä tapahtumanjärjestäjät voivat ilmoittaa tarjoavansa Yllätysten Yössä myynti- tai esittelypaikkoja toisille. Vastaavasti paikkaa etsivät voivat selata ilmoituksia ja olla yhteydessä paikkoja tarjoaviin.

Jätäthän ilmoituksen Paikkapörssiin mahdollisimman hyvissä ajoin ennen tapahtumapäivää.

Huom! Paikkapörssissä ilmoittaminen ei korvaa tapahtumailmoituksen tekemistä. Paikkapörssiin jätetyt tiedot eivät siis välity tapahtumalistaukseen – ne ovat vain informaatiota myynti- tai esittelypaikkaa etsiville. Jos ilmoitat Paikkapörssissä, niin muista siis tehdä myös tapahtumailmoitus.

Voit vaikka heti ilmoittaa tarjoavasi muille paikkoja ja täyttää varsinaisen tapahtumailmoituksen lähempänä Yllätysten Yötä.